» » Uite ce minunăţii construieşte un tânăr din Oneşti din beţe de chibrituri



Un tânăr din Oneşti are o pasiune migăloasă. A lucrat în domeniul construcţiilor, este pasionat de arhitectură şi de câţiva ani îşi dedică o mare parte a timpului pentru a realiza miniaturi ale unor obiective cunoscute.

În urma unei călătorii în Franţa, Ioan Şerban a început să-şi să construiască edificii folosind un material mai puţin obişnuit - beţe de chibrituri. Prima lucrare a fost Turnul Eiffel, de 2,7 m, pentru care a muncit un an şi patru luni, utilizând 70.000 de beţişoare.
Povestea a început cu o minimachetă, dar şi-a dat seama că pierdea noţiunea timpului lucrând, fiind captivat de munca sa. A ajuns în scurt timp să caute şi alte obiective pentru că visul său este să realizeze o întreagă colecţie. Aceasta ar urma să fie expusă şi să reprezinte un motiv de atracţie pentru municipiul Oneşti.

Vrea să facă şi Casa Poporului

Impresionat de arhitectura Catedralei "Pogorârea Duhului Sfânt" din Oneşti, el a oprit lucrul la celelalte machete şi a ţinut să ofere concetăţenilor lui o miniatură a acesteia, realizată cu multă răbdare.
Şi-ar dori să continue şi să reproducă în amănunt şi Casa Poporului sau chiar Colosseumul, pe care deja l-a început. Are planuri măreţe şi o pasiune enormă pentru ceea ce face, deşi a fost descurajat de cunoscuţi care îi reproşează că dedică prea mult timp acestei preocupări, investind şi economiile personale.


Mai mult: Uite ce minunăţii construieşte un tânăr din Oneşti din beţe de chibrituri - Magazin | Libertatea.ro 

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply