» » » » ONESTI: MIRCEA DIACONU DESCHIDE STAGIUNEA CULTURALĂ

Luni, 28 ianuarie, de la ora 17.00, la sala Cinematografului Capitol din Onești se joacă piesa „Variațiuni enigmatice“. Protagoniștii sunt Mircea Diaconu și Alexandru Repan u cu această piesă se deschide o stagiune culturală în municipiul Onești.


În premieră pentru municipiul Onești, personalități din lumea teatrului și a muzicii vor performa pe scena locală. Cinematograful a fost reabilitat pentru a le oferi o modalitate de divertisment tinerilor, care se plângeau, pe bună dreptate, că nu au unde să-și petreacă timpul liber. Acesta a atras cinefilii, care și-au dorit să se bucure de tehnologia 3D.
O nouă întrebuințare a fost găsită de către administrația locală pentru sala modernizată a cinematografului, iar oneștenii vor avea parte de mai multe surprize. Având în vedere că în zilele de luni și marți la cinematograf nu rulează niciun film, cei dornici sa vadă manifestări culturale de excepție vor avea această posibilitate.
Promisiunea administrației locale este că, din luna ianuarie, se dă startul unei stagiuni culturale pentru locuitorii orașului, dar și pentru cei din localitățile apropiate. Aceasta debutează pe 28 ianuarie, ora 19, când doritorii îi pot vedea pe scenă pe Mircea Diaconu și pe Alexandru Repan., în piesa „Variațiuni enigmatice“. Biletele pentru piesa în regia lui Claudiu Goga se găsesc la Cinematograful Capitol din Onești, iar prețul variază între 30 și 70 de lei, în funcție de poziționarea în sală, capacitatea acesteia fiind de 296 de locuri.
În lunile următoare se dorește îmbinarea spectacolului de teatru cu cel muzical, pentru a satisface cât mai multe preferințe, existând deja discuții avansate cu un dirijor de renume european, Cristian Lupeș.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply