» » » » Gigel Frone - Finalist la "Românii au talent"

Gigel Frone
Gigel Frone şi Tudorel Popa a fost o alegere dificilă, mai ales că ambii au fost plăcerea vinovată a lui Andi Moisescu şi Mihai Petre. Dacă Andra a fost convinsă de talentul lui Gigel Frone, Mihai Petre a optat pentru diversitatea şi l-a ales pe Tudorel Popa.
Andi Moisescu l-a ales pe Gigel Frone, însă Tudorel Popa urmează să primescă un rol în filmul "Las Fierbinţi".
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/romanii-au-talent-semifinala-a-doua-lista-celor-trei-finalisti_932966.html#ixzz1rzqD2G2b
Gigel Frone şi-a înfrânt handicapul cu chitara
Oneșteanul Gigel Frone (43 de ani) s-a născut cu un handicap fizic și cu toate acestea a reușit, de pe scenă, să își facă sute de fani.
Cu toate că medicii i-au diagnosticat boala încă din primele zile de viață, la șase ani s-a îndrăgostit iremediabil de chitară.
"În liceu, în clasa a IX-a am fost descoperit de profesoara Cristina Mereu care m-a înscris la Cântarea României pe Oneşti, unde am ajuns până la faza judeţeană", a povestit Gigel Frone.
După ce a terminat zece clase, tânărul s-a angajat la uzina Carom, unde a lucrat doar șase ani. Susține el că a fost concediat "pe motiv de handicap".
S-a pensionat pe caz de boală și trăiește dintr-o pensie de 350 de lei. Deoarece gândul i-a rămas la scenă, începând din anul 2004 a prezentat tot felul de spectacole de miss care aveau loc în orașul natal.
Pe lângă aceasta, Frone mai predă și lecții de chitară copiilor din Onești.
"În puținul timp care mi-a rămas liber am reușit să iau legătura cu o televiziune locală și îmi doresc în continuare să fiu  prezentator de emisiuni și evenimente", a mai spus oneșteanul.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply