» » » Proiectii multimedia, la biblioteca din Onesti

Clubul de Ecologie si Turism Montan (CETM) “Sandru” din Onesti va prezenta, miercuri, 15 februarie, de la orele 17,00, o noua editie a proiectiilor multimedia “Ochiul muntelui”, organizate periodic in aula Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti”.
In programul din aceasta saptamina figureaza prezentarea rezervatiilor naturale din zona Vaii Trotusului si a Muntilor Piatra Craiului. In afara de proiectiile video, clubul “Sandru” are o bogata si diversificata activitate, inclusiv prin participarea la campionatul national de turism sportiv.
Anul trecut, clubul onestean s-a situat pe Locul VI in clasamentul general din Romania, fara a participa la 4 etape de tip “Lira” si cu o participare modesta la Ursul Carpatin si la Trofeul Brasovului.
“Luind in consideratie faptul ca majoritatea componentilor din echipa de baza au fost in anul cind au dat bacul si admiterea, consideram ca locul 6 este unul onorabil – a apreciat Gheorghe Istrate, presedintele clubului Sandru. Pe aceasta cale, multumim tuturor celor care s-au implicat in acest campionat, si nu in ultimul rind prietenilor care au dat 2% pentru Sandru”. (George MARTIN)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply