» » Dan Brown. `Simbolul pierdut`

Simbolul pierdut Dan BrownNoul Roman al lui Dan Brown , `Simbolul pierdut`, a fost lansat in 15 septembrie in SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Africa de Sud, intr-un tiraj inedit insumand 6,5 milioane de exemplare - cel mai mare tiraj la prima editie a unei carti, inregistrat pana acum.

Romanul lui Dan Brown , `Simbolul pierdut`, este rezultatul a cinci ani de cercetare si documentare, iar actiunea se concentreaza in 12 ore, in care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert si codificat in culisele tainice ale masoneriei.

In Romania romanul `Simbolul pierdut` de Dan Brown va fi lansat de Grupul Editorial RAO printr-un sistem inedit de promovare.

Sistemul nu a mai fost utilizat pana acum in Romania si se refera la un tiraj special pe care Editura RAO il pregateste pentru 10 decembrie a.c., cu mai bine de o luna inaintea aparitiei volumului in librarii.

Sistemul este simplu si consta in achizitionarea unui tichet disponibil in magazinele partenere din toata tara, in librariile RAO, dar si on line, pe site-urile www.raobooks.com si www.rao.ro.

Toti cei care isi doresc Noul Roman al lui Dan Brown , `Simbolul pierdut`, inainte de lansarea oficiala pe piata din Romania, pot achizitiona tichetul in perioada 1 octombrie - 30 noiembrie.

In plus, tichetul de precomanda ofera si o reducere exceptionala de 14 lei pentru fiecare exemplar rezervat. Pret tichet: 45,99 lei (in perioada 1 octombrie - 30 noiembrie a.c.). Pret volum: 59,99 lei (in librarii, din 18 ianuarie 2010).

Tichetele sunt confectionate pe hartie speciala filigranata, sunt inseriate si numerotate. Acestea au pe verso un spatiu destinat stampilei distribuitorului. Nici un tichet nu este valid fara stampila magazinului din care a fost cumparat. incepand cu 10 decembrie si pana cel tarziu in 31 ianuarie 2010, cititorii care au rezervat titlul prin achizitionarea tichetului se pot prezenta in magazinul sau in reteaua de magazine de unde au cumparat tichetul pentru a intra in posesia exemplarului rezervat.

Exemplarul poate fi ridicat numai pe baza returnarii tichetului insotit in mod obligatoriu de bonul de casa in original. Pierderea si/sau deteriorarea tichetului ori a bonului de casa duc la pierderea rezervarii si, deci, a posibilitatii de a intra in posesia romanului. Tichetul nevalorificat isi pierde valabilitatea in 31 ianuarie 2010.
http://carti.scienceline.ro/Dan_Brown___Simbolul_pierdut__6833_662_1.html

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply